onsdag, juli 07, 2010

Dag 10

Äntligen var vädret bättre och vi kunde återigen åka ner till beachen på förmiddagen. Jippi :)

Tyvärr var farfar sämre och fick åka tillbaka till sjukhuset. Där fick han penicillin intravenöst och ska tillbaka igen imorgon för lite mer. Farmor som hade skjutast honom till sjukhuset kom ner till beachen en liten stund. Vi andra däremot var där i dryga 2 timmar. Vi spelade strandtennis, solade och badade. Det var ganska kallt i gulfen - inte mer än 25 grader. Men jag tycker i och för sig att det är skönare när det är lite svalare :)

Eftersom det fortfarande var lite mulet när vi åkte hemifrån så smöjde vi inte in oss utan tog med solkräm. Efter någon timme så tyckte jag att det nog var dags att smörja in man och barn. Det enda vi hade med oss var solfaktor 10 så det fick duga. På eftermiddagen visade det sig att alla utom jag (i vanlig ordning) hade blivit lite rosa.

Efter några timmar åkte vi som sagt hem för att äta lunch. Sedan åkte mannen och farmor iväg för att köpa hummer. Dessa kokades sedan och ska ätas imorgon då det är farmor och farfars bröllopsdag (38 år). Mums :) - däremot är det lite otäckt att koka levande humrar.

Vid fyra tiden på eftermiddagen åkte vi iväg och spelade lite golf men hann inte alla 9 hål innan det började regna och åska på oss. Vi var lite trötta på kvällen så till middag beställde vi Pizza Hut som levererades hem till dörren. Mums :)

Inga kommentarer: